Naar het buitenland

Overweeg je in buitenland te gaan studeren? Of je nu op de middelbare school zit en wellicht een buitenlandse Bachelor wil gaan doen, je net je bachelor hebt afgerond en een buitenlandse master overweegt, of dat je in het buitenland wil promoveren, NWS heeft je interessante diensten en activiteiten te bieden.

NWS brengt Nederlanders die in het buitenland een volledige studie willen gaan doen in contact met Nederlanders die nu in het buitenland zitten, maar ook met alumni van buitenlandse universiteiten. Het is dé mogelijkheid om studenten te spreken die de studie volgen aan precies die universiteit waar jij misschien heen wil. Je kunt erachter komen wat Nederlanders, die jou zijn voorgegaan, van de studie, universiteit en stad vinden. Is het nu werkelijk zo’n goede opleiding? Is het lastig om door de selectieprocedure te komen? Hoe is het om in het buitenland te wonen? Waarschijnlijk zijn dit vragen die nu door je hoofd spelen. NWS brengt je in contact met mensen die je antwoorden op deze en andere vragen kunnen geven en je verder kunnen helpen op weg naar een glansrijke buitenlandse studiecarrière.

Wil je gebruik maken van onze diensten en op de hoogte blijven van onze activiteiten? Klik dan hier om gratis en snel lid te worden. We hopen snel in contact met je te komen!