De nieuwe NWS-voorzitter stelt zich voor!

Gepubliceerd op 06-05-2019 at 11:08

Hallo,

Mijn naam is Sharona en ik ben momenteel bezig met een Erasmus Mundus master in digitale communicatie technologie. Het eerste semester van deze master vond plaats in Salzburg en nu studeer ik in Kopenhagen. Hiervoor heb ik een MSc in Data Science afgerond aan de Universiteit van Tilburg. En daarvoor heb ik gestudeerd op Erasmus University College in Rotterdam, met een exchange semester aan de Universiteit van New South Wales in Sydney. Tevens heb ik gewerkt en/of onderzoek gedaan in Krakow, Zimbabwe en Israël. Verder houd ik erg veel van reizen en ben ik al in meer dan 100 landen geweest. Ik hoop dat deze buitenland ervaring ervoor kan zorgen dat ik studenten in het buitenland nog beter kan begrijpen, helpen en hopelijk inspireren.

Ik heb erg veel zin om als voorzitter aan de slag te gaan. Tijdens mijn bestuursjaar hoop ik ervoor te kunnen zorgen dat het makkelijker wordt voor Nederlanders met een buitenlands diploma om aan een baan te komen, dit kan zijn voor een baan in Nederland maar ook voor een baan in het buitenland. Tevens hoop ik het NWS-netwerk te versterken, het doel is dat het gemakkelijker wordt voor NWS’ers om contact te leggen met andere NWS’ers van de stad waarin ze studeren, en met NWS’ers in andere landen en/of steden. Verder hoop ik dat NWS meer naamsbekendheid krijgt voornamelijk onder middelbare scholieren, bachelor studenten en Nederlandse studenten die al in het buitenland wonen.

Lijkt het jou leuk om er samen een fantastisch bestuursjaar van te maken? Meld je dan voor 12 mei aan voor een van de vele bestuursfuncties.