Nieuwe voorzitter 2018-2019 gekozen

Gepubliceerd op 05-05-2018 at 11:21

Marieke Burghoorn, voorzitter van NWS 2018-2019

Marieke rondt momenteel haar master Social and Developmental Psychology af aan de University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Haar bachelor in Liberal Arts and Sciences behaalde ze aan de University College Tilburg en studeerde daarnaast voor een semester in Oslo, Noorwegen. Andere buitenland ervaringen, waaronder een internship in Canada en middelbare school in Spanje, maken haar begaan met medestudenten die in het buitenland studeren. Het is nog onduidelijk wat voor spannende uitdagingen de toekomst haar zal brengen, maar het komende jaar zal ze zich in ieder geval volledig ontfermen over NWS als nieuwe voorzitter.

Lijkt het je leuk om aankomend jaar samen met Marieke vorm te geven aan het NWS-bestuur? Je kunt je nog inschrijven tot en met zondag 13 mei a.s.! De volgende functies en portefeuilles zullen gevuld worden: Secretaris en Penningmeester, Belangenbehartiging, Partners, Clubs & Netwerk, Alumni, Voorlichting, PR, Event Manager en IT. Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende functies en portefeuilles of download de vacatures als PDF.