Meld je nu aan voor de NWS Scholierendag op 21 april 2018

Gepubliceerd op 01-02-2018 at 12:00

Studeren in het buitenland staat steeds meer in de belangstelling. Om geïnteresseerde scholieren hierover uit eerste hand informatie te verstrekken, organiseert NWS ook in 2018 weer haar jaarlijkse Scholierendag, dit jaar gehouden op zaterdag 21 april op UNiC in Utrecht. Meld je hier gratis aan!

Wil jij studeren in het buitenland? Wil je misschien naar Lund (Zweden), Cambridge (VK), Tokyo (Japan) of Washington (VS)? Ontdek de mogelijkheden tijdens de NWS Scholierendag!

Op deze dag, georganiseerd voor leerlingen uit de vierde tot en met zesde klas (HAVO en VWO), zullen studenten uit alle uithoeken van de wereld presentaties geven over hun eigen ervaringen maar ook over zaken als verschillende onderwijssystemen, aanmeldingsprocedures en de kosten van studeren in het buitenland.

Ook zullen er presentaties worden verzorgd door onder andere het Fulbright Center, WilWeg, de Duitslanddesk, Campus France en natuurlijk NWS.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor scholieren en ouders om vragen te stellen en te praten met vertegenwoordigers van verschillende buitenlandse universiteiten en studie-organisaties op de informatiemarkt. Ook hier zullen er studenten aanwezig zijn om verhalen, tips en ervaringen te delen.

Bekijk voor meer informatie ook het FB-event of stuur Jarre Middeljans, NWS bestuurslid Voorlichting een email op voorlichting@wereldwijdestudenten.nl.

 

Klik hier voor meer informatie over de Scholierendag in het algemeen en bekijk hier een impressie van de Scholierendag 2015.