Bestuur 2023/2024

Maak kennis met onze bestuursleden!

Eva

Dorian

Mijn naam is Dorian Knip, ben 18 jaar en ben dit jaar bestuurslid Voorlichting & Events.

Dit jaar ga ik beginnen aan mijn bachelor Utrecht Law College; ik had liever in het buitenland willen studeren, maar ik blijf voorlopig nog in Nederland. Als ik naar het buitenland wil, zou dat naar Scandinaviƫ of het Verenigd Koninkrijk zijn.

Ik hoop veel van jullie te kunnen zien komend jaar, dan wel op de NWS-dag, of misschien als aankomend student op de Buitenlandbeurs. Het geven van goede informatie en het verzorgen van events zijn dan ook zeker belangrijke pijlers voor mij dit jaar. Mochten jullie vragen hebben, schroom dan vooral niet om mij een mailtje te sturen naar mijn adres!

Lily

Jacobus

Hoi, ik ben Jacobus, dit jaar bestuurslid voor belangenbehartiging bij NWS.

Ik heb mijn bachelor in Oxford vorig jaar afgemaakt, en ben daar nu net begonnen aan een master in Conservation (natuurbescherming). Naast mijn studie houd ik van zingen, hardlopen en roeien.

Het in het buitenland studeren heb ik altijd als een enorme verrijking ervaren, en ik heb er veel zin in om het komende jaar de belangen van andere Nederlandse studenten in het buitenland te vertegenwoordigen in Nederland. Stuur me vooral een mailtje als je ervaringen of obstakels wil delen, want daar gaan we komend jaar onderzoek naar doen! Denk bijvoorbeeld aan processen bij DUO voor studiefinanciering, of de beschikbaarheid van beurzen. Dan gaan wij daarmee aan de slag!

Naomi

Hee, ik ben Naomi, 23 en studeer rechten. Het komende jaar ga ik me als secretaris en penningmeester inzetten voor NWS.

Momenteel studeer ik in Utrecht, maar misschien dat ik in februari voor een stage wel ergens anders te vinden ben. Afgelopen jaar heb ik tijdens een uitwisseling in Cambridge gestudeerd. Dit was voor mij een fantastische ervaring en heeft me geƫnthousiasmeerd voor de activiteiten van NWS. Ik heb dan ook superveel zin om de komende tijd aan de slag te gaan voor deze unieke organisatie!