Nieuw bestuur NWS Oxford

Gepubliceerd op 13-11-2013 at 22:42

Nieuw bestuur NWS Oxford

 In Oxford staat een nieuw, vier-koppig bestuur klaar om van 2013/2014 een geweldig jaar te maken. Door activiteiten en borrels te organiseren die geen Nederlander wil en mag missen, gaan we dit jaar onze uiterste best doen om het Nederlandse netwerk in Oxford te vergroten en de onderlinge banden te verstevigen.

De nieuwe voorzitter is Charlotte Koolstra. Ze studeerde eerder rechten aan de UvA en in Parijs, in Oxford is ze bezig met een master criminologie. Vice-voorzitter is Yourai Mol. Hij studeerde aan University College Utrecht, werkte als cultureel ondernemer en operaproducent, en is nu in Oxford voor de BPhil Philosophy. De nieuwe penningmeester is Alexander Mol. Hij is tweedejaars student natuurkunde aan St. Catherine’s College. Wybo Wiersma neemt de taak van secretaris op zich. Hij doet een DPhil waarin hij analyseert in welke mate het internet verantwoordelijk was voor de Arab Spring en hij heeft zijn bachelors gedaan in Groningen.

We hebben ontzettend veel zin om er een prachtig jaar van te maken. Aarzel niet om contact met één van ons op te nemen om wat voor reden dan ook.