Een nieuwe beurs voor studenten met een technische studie: Stichting Studie- en Reisfonds

Gepubliceerd op 28-05-2022 at 14:24

Bèta-studenten opgelet! Doe jij een technische studie en wil je graag naar het buitenland voor een uitwisseling, stage of ander interessant project? Dan maak je mogelijk kans op de nieuwe beurs van Stichting Studie- en Reisfonds.

Dit fonds is gelanceerd via het KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs), met als doel studenten met technische studies de kans te geven om hun kennis verder te verbreden in het buitenland.

Stichting Studie- en Reisfonds is er voor jou als student om je grenzen te verleggen en buiten Nederland ervaringen op te doen die je de rest van je carrière met je mee zal nemen. Droom je er bijvoorbeeld van om stage te lopen of af te studeren in het buitenland? Of heb je een prachtige studiereis voor ogen maar de middelen (nog) niet om dit echt te gaan doen. Dan kan Stichting Studie- en Reisfonds je helpen.

Lees hier meer over Stichting Studie- en Reisfonds.