NWS online Scholierendag 2021 gemist?

Gepubliceerd op 04-05-2021 at 23:20

Bekijk hieronder de NWS Studeren of Tussenjaar in het buitenland webinar terug:

Wil jij graag in het buitenland studeren maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil jij graag inspiratie opdoen voor een tussenjaar in het buitenland? En hoe financier je dit? Voor deze vragen en meer kun je terecht bij onze tweede -online- NWS Scholierendag! De webinar bestaat uit verschillende presentaties waarin zowel studenten als organisaties informatie geven over de mogelijkheden van een studie en/of tussenjaar in het buitenland.

Programma:

  1. Studeren in het buitenland en NWS
  2. WilWeg: Met een studiebeurs naar het buitenland? Hoe doe je dat?
  3. Studeren in het Verenigd Koninkrijk
  4. Studeren in Aziƫ
  5. Studeren in Scandinaviƫ
  6. Fulbright: Een tussenjaar of studeren in de VS
  7. Duitslanddesk: Een tussenjaar of studeren in Duitsland
  8. Tussenjaar: taalcursus, au pair en reizen (en corona?)

Voor meer informatie kun je altijd mailen naar:

voorlichting@wereldwijdestudenten.nl of wilweg@nuffic.nl

Wil je nog meer informatie of ben je nog niet uitgekeken? Hier kijk je de webinar van vorig jaar terug: NWS studeren in het buitenland webinar 2020. Ook vind je op ons youtube kanaal nog meer van onze video’s met leuke verhalen van NWS’ers en informatie over studeren in het buitenland.