Oproep: Ervaringen met DUO-lening

Gepubliceerd op 06-02-2017 at 17:07

OPROEP: ERVARINGEN MET DUO-LENING

Studeren in het buitenland kan duur zijn, en de maandelijkse uitbetaling van je studielening bij DUO is niet altijd handig als je universiteit een betaling per semester of jaar verwacht. In december kon je bij de NOS al lezen over NWSers Winok en Sebastiaan, die plannen voor flexibilisering van de DUO-leningen daarom van harte toejuichen.

Ben jij het met hen eens? Dan hoort NWS graag van je! Om een hoger collegegeldkrediet en flexibele uitbetaling voor buitenlandstudies werkelijkheid te kunnen maken, zijn we op zoek naar ervaringsverhalen van studenten die hierdoor geholpen zouden zijn. Met een paar minuten van je tijd help je ons om van financiële obstakels verleden tijd te maken. Vul hieronder het formulier in. Alvast bedankt!