NWS-dag 2016: aanmelding gesloten

Gepubliceerd op 05-09-2016 at 14:51

 

naamloos

NWS-dag 2016

Op dinsdag 20 december a.s. wordt de jaarlijkse NWS-dag georganiseerd, een dag vol inhoudelijke activiteiten en netwerkmogelijkheden voor Nederlandse studenten die in het buitenland (gaan) studeren of hebben gestudeerd. De NWS-dag is hét moment waarop Nederlanders die zich over de hele wereld bevinden bijeenkomen: een unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. The Boston Consulting Group, en De Nederlandsche Bank geven workshops. De NWS-dag vindt plaats op het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Den Haag.

Programma

nws-programma-2016-page-001-1

 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van een vorige editie van de NWS-dag:

Aanmelding

Helaas is inschrijven voor de NWS-dag 2016 niet meer mogelijk. De aanmelding is op 17 december gesloten.