De Buitenlandbeurs – 25 en 26 november 2016

Gepubliceerd op 01-08-2016 at 20:55

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016 vindt in Utrecht de gratis toegankelijke Buitenlandbeurs plaats. Deze twee dagen zijn gericht op zowel scholieren als studenten die overwegen naar het buitenland te gaan – voor een bachelor, master, of bijvoorbeeld een stage of zelfs een taalcursus. Ook studiebegeleiders en young professionals zijn van harte welkom. Er zijn zeer veel organisaties vertegenwoordigd, dus mis deze dagen niet als je overweegt naar het buitenland te gaan!

Alle aanwezige organisaties zijn vertegenwoordigd met een stand en sommige geven daarnaast presentaties. Het programma voor deze dagen wordt begin september op de site van de Buitenlandbeurs bekend gemaakt. Locatie is de Jaarbeurs te Utrecht.

Klik hier om je gratis aan te melden!

NWS neemt ook deel aan de Buitenlandbeurs. Wij zullen presentaties verzorgen en daarnaast zullen diverse van onze partnerorganisaties ook presenties geven.