02-04-16 NWS-scholierendag

Gepubliceerd op 28-02-2016 at 15:45

NWS-Scholierendag

Voor het eerst organiseert NWS dit jaar ook een NWS-Scholierendag in het voorjaar, namelijk op 2 april 2016! Op deze dag, bedoeld voor middelbare scholieren van de vierde tot en met zesde klas uit het hele land, organiseert NWS een informatiedag over studeren in het buitenland. Verschillende organisaties (Fulbright Center, WilWeg, de Duitslanddesk, Campus France, Ivy Circle en meer) geven presentaties over onderwerpen als onderwijssystemen, aanmeldingsprocedures, kosten en praktische zaken die je tegenkomt als je in het buitenland wilt studeren.

Op de informatiemarkt, die zal plaatsvinden na de drie presentatierondes, is er ruim de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de verschillende organisaties. Ook zijn er NWS’ers aanwezig die je graag alles vertellen over hun ervaringen in het buitenland en al je vragen beantwoorden.

De dag is kosteloos en zal plaatsvinden op het Sint Nicolaaslyceum in Amsterdam, vlakbij station Amsterdam Zuid.

Vul om aanwezig te zijn het aanmeldformulier hieronder in.

Adres Sint Nicolaaslyceum:
Beethovenplein 2
1077 WM Amsterdam

De inschrijving voor de NWS-scholierendag op 2 april 2016 is gesloten.