Aanmelden NWS-dag 2015

Gepubliceerd op 11-10-2015 at 23:58

NWS-dag 2015 Aanmelding

Op 17 december wordt de jaarlijkse NWS-dag georganiseerd, een dag vol inhoudelijke activiteiten en netwerkmogelijkheden voor Nederlandse studenten die in het buitenland (gaan) studeren of hebben gestudeerd. De NWS-dag is hét moment waarop Nederlanders die zich over de hele wereld bevinden bijeenkomen: een unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. The Boston Consulting Group, De Nederlandsche Bank, Werken bij de EU en de Nationale DenkTank geven workshops en Alexander Rinnooy Kan zal de key-note speech verzorgen. De NWS-dag vindt plaats op het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Den Haag.

Programma

10.00u Ontvangst
10.45u Opening door Marlou Slot, voorzitter van NWS
11.00u Eerste workshopronde met De Nederlandsche Bank en Nationale DenkTank
12.30u Paneldiscussie over het NWS-onderzoek en internationalisering met Hans Schutte (OCW) en Freddy Weima (Nuffic)
13.15u Lunch
14.00u Middagprogramma met:

15.00u Tweede workshopronde met The Boston Consulting Group, WerkenbijdeEU.nl en De NWS-carrièrecoaches
17.15u Borrel
18.00u Mogelijkheid tot diner met BCG of NWS

Workshops

Wil je weten hoe het is om te werken bij De Nederlandsche Bank en BCG of ben je geïnteresseerd in de Nationale Denktank of Werken bij de EU? Wil je beter kennismaken met de aanwezige bedrijven op de NWS-dag? De workshops op de NWS-dag zijn een unieke kans om te werken aan je carrière én je persoonlijke vaardigheden.

Alexander Rinnooy Kan

 Dit jaar zal er door Alexander Rinnooy Kan een keynote speech verzorgd worden over de Nationale Wetenschapsagenda. Hij is topfunctionaris, hoogleraar en wiskundige. Rinnooy Kan was rector magnificus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, voorzitter van VNO-NCW, bestuurslid van de ING Groep, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad en is sinds 9 juni 2015 lid van de Eerste Kamer.

Diner

Ben je geïnteresseerd in consulting? Dan is het diner met de Boston Consulting Group, een internationale, toonaangevende consultant op het gebied van bedrijfsstrategie erg interessant. Tijdens dit diner is er ruime mogelijkheid om in gesprek te gaan met recruiters en consultants van het bedrijf.

Laat weten dat je erbij bent en kijk wie nog meer op de NWS-dag zullen zijn in het Facebook evenement!

De aanmelding voor de NWS-dag is gesloten. Mail voor vragen naar secretaris@wereldwijdestudenten.nl.

Bekijk de video van de NWS-dag 2014 voor een impressie van de dag: