Aanmelden NWS-Scholierendag 2015

Gepubliceerd op 24-08-2015 at 14:48

NWS-Scholierendag 2015

De NWS-Scholierendag komt er weer aan! Voor scholieren van de vierde tot zesde klas uit het hele land organiseert NWS een informatiedag over studeren in het buitenland. Op 19 september worden er op het CGU in Utrecht presentaties (van Fulbright, WilWeg, de Duitslanddesk, Campus France, Ivy Circle en meer) gehouden over onder andere verschillende onderwijssystemen, aanmeldingsprocedures, en de kosten die komen kijken bij een studie in het buitenland. Vervolgens hebben scholieren en ouders de mogelijkheid persoonlijk vragen te stellen en door te praten met vertegenwoordigers van buitenlandse universiteiten en studie-organisaties. Daarnaast zullen er ook studenten aanwezig zijn om persoonlijke verhalen te delen.

Programma

Het volledige programma is hier te downloaden: Programma NWS-Scholierendag. Bij het programma wordt geen lunch verzorgd.

De Scholierendag vindt plaats op het Christelijk Gymnasium Utrecht (CGU), op tien minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Je bent van harte welkom, de toegang is gratis. Vul om je aan te melden het inschrijfformulier hieronder in.

Adres CGU:
Koningsbergerstraat 2
3531 AJ Utrecht

In verband met de grote belangstelling is de aanmelding voor de Scholierendag helaas gesloten. Graag ontvangen wij je in september 2016 op de volgende editie.

IMG_6503 IMG_6538 IMG_6511