NWS-club in jouw stad?

Gepubliceerd op 15-07-2015 at 23:50

Ga jij na de zomervakantie in het buitenland studeren? En zoek je nog een kamer of wil je weten welke activiteiten er zijn in je toekomstige studentenstad? Overal ter wereld wonen Nederlandse studenten die je graag helpen en tips geven. Kijk hiervoor in de database van NWS’ers en stuur een berichtje: https://www.wereldwijdestudenten.nl/nu-in-het-buitenland/leden-per-stad/.

In verschillende steden in het buitenland zijn bovendien NWS-clubs, waar je voor en tijdens je studie andere Nederlanders kunt ontmoeten. Is er in jouw stad nog geen club? Richt er zelf één op! Clubs beginnen vaak klein en groeien daarna uit tot centraal ontmoetingspunt voor Nederlandse studenten. Als je een club wilt oprichten, begeleidt het bestuurslid Clubs&Netwerk je graag daarbij: stuur een mailtje naar clubs@wereldwijdestudenten.nl.