Bestuurslid worden? Stel je vragen op Skype!

Gepubliceerd op 16-06-2015 at 00:33

Overweeg je je aan te melden voor het bestuur 2015-2016 van NWS en heb je nog vragen over de bestuursvacatures? Wil je meer weten over de praktische kant van het bestuursjaar of ben je benieuwd naar de ervaringen van de huidige bestuursleden?

Op zaterdag 20 juni van 14.00u tot 16.00u Nederlandse tijd heb je de mogelijkheid te skypen met bestuursleden uit het huidige bestuur. Louis Hendrix (voorzitter), Aafke Duinmeijer (partners), Alexander Melchior (IT & Innovatie), Anna Koolstra (voorlichting) en Marlou Slot (promotie & PR en secretaris) vertellen je graag over NWS, het bestuursjaar en de inhoud van de bestuursfuncties. Ben je van plan te solliciteren en wil je graag de laatste details weten? Of heb je de bestuursvacatures zojuist gezien en ben je nieuwsgierig geworden? We gaan graag met je in gesprek.

Voeg daarvoor “NWStudenten” toe op Skype en kom zaterdag tussen 14.00u en 16.00u online. Als je met een bepaald bestuurslid wilt skypen, kun je dit van tevoren via een mailtje naar secretaris@wereldwijdestudenten.nl of een berichtje op Facebook laten weten.

Let op: de deadline voor de sollicitaties is de volgende dag, op zondagavond 21 juni. Lees hier hoe je kunt solliciteren.