Bestel een ISIC kaart met korting!

Gepubliceerd op 01-11-2014 at 18:50

ISIC CardTot het einde van het jaar krijgen alle NWS-leden 33% korting op de International Student Identity Card (ISIC)! In de komende nieuwsbrief staat informatie hoe je de ISIC voor 10 euro i.p.v. 15 euro kunt aanschaffen.

ISIC is de enige wereldwijd erkende vorm van studentenverificatie. In 133 landen wereldwijd kun je je met ISIC als student identificeren. Daar
naast krijgen studenten toegang tot alle voordelen die studenten genieten in ieder land. Denk hierbij aan culturele activiteiten, overheidsinitiatieven en toegang tot meer dan 42.000 exclusieve kortingen. Studenten met ISIC krijgen korting op eten & drinken, cultuur & entertainment, soft- & hardware en shoppen. Je vindt een overzicht van alle kortingen in Nederland op www.isicnederland.nl. Voor een overzicht van alle kortingen op de wereld kijk je op www.isic.org of op de gratis ISIC app.