Registreer je nu bij NWS en blijf op de hoogte!

Gepubliceerd op 01-08-2014 at 16:04

IMG_1711Behalve dat NWS lokale clubs heeft die wel eens goede borrels regelen met andere Nederlanders als je in het buitenland zit, is het ook handig om je te registreren bij onze website. Regelmatig versturen wij speciale mails, afgestemd op jouw benodigheden. Als er een interessante business-course is, of als er binnenkort een event van NWS bij jou in de buurt is

Daarnaast krijg je toegang tot het volledige NWS-netwerk; ben jij op zoek naar informatie over je (toekomstige) studentenstad, of heb jij een klacht over een bepaalde instantie of universiteit? Ook hebben wij de NWS-scholierendag, speciaal voor middelbare scholieren die nieuwsgierig zijn over het studeren in het buitenland. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk veel expertise, veel van onze vaste vrijwilligers en (oud)-bestuursleden hebben gestudeerd in Oxford, Cambridge, Londen, maar ook Parijs, Duitsland, Amerika en nog veel meer plaatsen en je kan hen allemaal om advies vragen.

Kortom, wordt snel lid (hier) en blijf op de hoogte!