Dutch Departure Drinks Donderdag 14 augustus 2014

Gepubliceerd op 02-08-2014 at 17:59

ODDDdonderdagmiddag 14 augustus aanstaande zal alweer voor de 3rde keer de Dutch Departure Drinks plaatsvinden in Utrecht. Graag nodigt NWS alle Nederlandse buitenlandstudenten uit, zowel zij die na een zomerreces in Nederland weer teruggaan naar het buitenland als zij die op het punt staan voor het eerst te gaan vertrekken, om met elkaar te genieten van de (voorlopig) laatste bitterbal en het glas te heffen  op de opening van het internationale academische jaar!

Tijdens de Dutch Departure Drinks kun je andere studenten ontmoeten waarmee je komend jaar in het buitenland zult studeren, of kun je ervaringen uitwisselen met oude vrienden die je al een tijd niet hebt gezien. Als gelijktijdig reünie- en netwerkmoment zijn de Departure Drinks ongeëvenaard.

Voorzitter Jasper van Dijk zal terugblikken op het afgelopen jaar en tevens zal het huidige bestuur haar taken officieel overdragen aan het nieuwe bestuur voor het jaar 2014-2015, dat onder de leiding zal staan van Louis Hendrix (Macalester College, Holland Office Deutschland).

Dutch Departure Drinks – de belangrijkste informatie