Nieuwe NWS-voorzitter stelt zich kort voor

Gepubliceerd op 10-06-2014 at 00:45

Louis Hendrix, voorzitter NWS 2014-2015

Mijn naam is Louis Hendrix en ik ben aankomend jaar voorzitter van Nederlandse Wereldwijde Studenten. Ik ben geboren en getogen in Helmond-Brouwhuis, maar woon, werk en studeer sinds 2009 in het buitenland. Ik ben sinds dat jaar ook in contact met NWS omdat ik toen begonnen ben aan mijn studie in de Verenigde Staten. Ik heb aan Macalester College (te Saint Paul, Minnesota) mijn Bachelor behaald in de richtingen Internationale Studies, Taalwetenschappen en Japanologie. De afgelopen jaren heb ik meerdere keren in Japan en in Duitsland gewoond en momenteel werk ik in Leipzig.

Nu er een nieuwe voorzitter gekozen is kan er worden begonnen met de zoektocht naar een nieuw bestuur voor het jaar 2014-2015. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kan je op de voorpagina van onze website meer informatie vinden.