Nieuwe NWS-club Zweden van start

Gepubliceerd op 17-03-2014 at 14:53

Sinds afgelopen week is er ook een NWS-club actief in Zweden; in Uppsala werd de eerste kennismakingsborrel gehouden onder Nederlandse Studenten aan Uppsala University en Sveriges Lantbruksuniversitet. Onder het mom ‘je moet in kleine zalen beginnen’ werd er Oud-Hollandsgeborreld en hopelijk wordt er binnenkort een vervolg aangegeven. Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten in Zweden, wordt dan lid van de facebookpagina en schrijf je in bij NWS.

 

Het NWS-bestuur hoopt binnenkort meer nieuws te melden uit Zweden, aangezien zij er met meerdere initiatieven bezig zijn. Zo zal er binnenkort een afspraak met de Nederlandse Ambassade in Stockholm plaatsvinden. Daarnaast zijn we ook nog steeds op zoek naar een NWS-lid die het leuk vindt om een borrel (of andere activiteit) in Stockholm voor Nederlandse studenten aldaar op te zetten. Mocht dit zo zijn neem dan contact op met: promotie@wereldwijdestudenten.nl

swedish