Ambassadeurs gezocht voor NWS!

Gepubliceerd op 12-03-2014 at 11:58

Ambassadeurs

De NWS krijgt regelmatig verzoeken binnen om op verscheidene plaatsen in het land voorlichting te geven over studie in het buitenland en jonge studenten enthousiast te maken voor een avontuur in het buitenland. Het liefst sturen wij natuurlijk de echte experts, en dat zijn natuurlijk onze eigen leden. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een scholierendag voor middelbare scholieren in Amsterdam.Wil jij één van deze experts zijn en je enthousiasme overbrengen op de volgende generatie? Mail dan naar voorlichting@wereldwijdestudenten.nl .

 

Dit is geheel vrijblijvend, en NWS zal er een kleine beloning tegenover zetten om je voor je inzet te belonen! Specifiek zoeken wij voor 29 april nog studenten die hun master in het buitenland hebben gedaan. Je zal een korte presentatie geven in Utrecht. Geïnteresseerd? Mail promotie@wereldwijdestudenten.nl