Update Clubs – aankomende evenementen en nieuwe clubs

Gepubliceerd op 08-02-2014 at 16:30

Het semester is weer begonnen en dat betekend dat langzaamaan de NWS-clubs weer beginnen met het organiseren van activiteiten. In Engeland hadden enkele clubs eind januari alweer hun eerste borrel en daar zal het natuurlijk niet bij blijven. Houdt daarom een oogje op de Facebookpagina’s van de desbetreffende clubs om op de hoogte te blijven! Wel valt te melden dat de NWS-Dutch society in Cambridge organiseert een aantal mooie evenementen de komende tijd: zoals op 27 Februari een Borrel met de South African society.  Op 13 maart 2014 zal NWS Cambridge een symposium organiseren met het thema ‘A hitchhikers guide to the Dutch’. Het symposium heeft als doel om zowel Nederlandse als internationale studenten te laten zien hoe de Nederlandse werk- en wooncultuur wordt ervaren door expats. Tijdens het symposium zullen internationale sprekers hun ervaringen delen over wonen en werken in Nederland. Daarnaast zullen sprekers aan het woord zijn met expertise op het gebied van Nederlandse kunst en cultuur.

Op 3 mei gaan we in Cambridge zowel Konings- en bevrijdingsdag feestelijk vieren met veel oranje, Hollandse hapjes en muziek.

Daarnaast valt te melden dat de NWS-club in Hong Kong weer actief wordt; goed nieuws dus voor onze leden in het Verre Oosten, we hopen snel meer nieuws hierover te verspreiden. Ook de NWS-club in Heidelberg wordt binnenkort weer opgepikt. Mocht over deze twee clubs nieuws zijn dan zullen we dit op de Facebookpagina van NWS delen! Ook zal NWS in Uppsala op 6 maart een eerste borrel houden! Houdt de facebookpagina van NWS-Zweden in de gaten!

upp