Update NWS-onderzoek

Gepubliceerd op 09-12-2013 at 22:39

Op j.l. 27 november 2013 publiceerde NWS haar nieuwe onderzoek: Nederlandse Studenten in het Buitenland: wereldwijde ambassadeurs; en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Met een groot artikel in de Spits, diverse publicaties in studentenmagazines en een prachtig artikel van het Nuffic werd het onderzoek al meteen breed uitgemeten. Daarnaast zal het NWS de komende week nog in een aantal andere media verschijnen, dus houdt de website in de gaten!

De hierboven genoemde artikelen kun je hier vinden.

Graag wil het NWS het onderzoeksteam van dit rapport hartelijk bedanken voor hun inspanningen. Tabitha Speelman, Sara van den Hof en Hein Willem Blokland hadden de moeilijke taak om het onderzoek te voltooien en een goed rapport te schrijven. De eerder genoemde publicaties zijn een beloning voor de getoonde inzet. De volgende stap is om de belangrijke punten uit het onderzoek op de politieke agenda te krijgen. We zijn vol vertrouwen dat ook dat gaat lukken!