Schrijf je nu nog in voor de NWS-dag!

Gepubliceerd op 09-12-2013 at 22:30

Vrijdag 20 december 2013 zal de jaarlijkse NWS-dag weer plaatsvinden en de inschrijving is bijna vol. Gelukkig zijn er nog enkele plaatsen vrij. Alvast een voorproefje: Sybrand van Haersma Buma komt spreken, het NWS-onderzoek wordt gepresenteerd en er zullen workshops door bekende bedrijven worden verzorgd! Schrijf je dus snel (helemaal gratis) in via: https://www.wereldwijdestudenten.nl/uncategorized/2013/11/schrijf-je-nu-in-voor-de-nws-dag-2013-op-20-december-2013/

BumaIn de ochtend wordt na de opening van de NWS-dag door de voorzitter van NWS ook het NWS-onderzoek aangeboden aan het OC&W met een inhoudelijke reactie op de in het rapport door NWS gedane aanbevelingen. Vervolgens zullen er workshops worden gehouden door onder andere OC&C en TomTom. Tussen de workshops  wordt een heerlijke lunch verzorgd. Na de workshops in de middag zal Sybrand van Haersma Buma, de fractievoorzitter van het CDA, spreken over zijn verblijf en studie in Cambridge en de vruchten die hij daarvan heeft kunnen plukken gedurende zijn carrière.

Ter afsluiting, aan het einde van de middag, zal er een borrel plaatsvinden. Het event wordt ook dit jaar weer in Den Haag op het Ministerie van OC&W georganiseerd en wij zijn het Ministerie dan ook zeer dankbaar voor deze mogelijkheid (en hun inspanningen achter de schermen).  Een interessant en druk programma, maar het wordt ook zeker een gezellige dag. We hopen zoveel mogelijk van jullie op deze dag weer te kunnen verwelkomen!