Nieuwe NWS-voorzitter vol goede moed

Gepubliceerd op 06-09-2013 at 12:56

Vooruitblik van de nieuwe voorzitter 

Lieve leden,

Voor de meesten van jullie begint het nieuw collegejaar bijna. Daarbij hoort ook een nieuw bestuur. In het laatste weekend van augustus hebben we voor het eerst allemaal kennisgemaakt en daarom stel ik de nieuwe bestuursleden graag aan jullie voor. Ik begin met Lana Askari, die zich een jaar zal inzetten voor NWS als secretaris vanuit Manchester. De acquisitie en financiële administratie zal vanuit Nederland en Uppsala gedaan worden door Woudina Speldenbrink. Nick Hirschstein zal zich, ook vanuit Uppsala, als Bestuurslid PR & Promotie inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen dit naar het buitenland in ieder geval één keer van NWS heeft gehoord. Lune Zijnen zal zich inzetten voor Voorlichting en de NWS Scholierendag vanuit Canterbury en Lisa Geurts zal zich vanuit London inzetten voor als onze NWS-clubs. Tenslotte gaat Jesse Groenewegen, een MPhil-lotgenoot van mij uit Oxford, de haalbaarheid van een speciale NWS-Beurs onderzoeken. Het is de eerste keer dat hiervoor een speciale functie in het leven is geroepen. Met mijzelf hebben jullie in de vorige nieuwsbrief al even kennis gemaakt.

Afgelopen weekend, bij de officiële start van het nieuwe bestuursjaar, hebben we elkaar leren kennen en zijn we hard bezig geweest met het opstellen van een beleidsplan. Hierover horen jullie binnenkort meer.

We kijken er allemaal naar uit ons een jaar voor jullie in te zetten en we kunnen niet wachten om zoveel mogelijk leden te ontmoeten.

Hopelijk tot snel!

 

Jasper van Dijk

Voorzitter NWS 2013-2014

University of Oxford