Harvard kondigt weer meer 100%-beurzen aan

Gepubliceerd op 24-09-2013 at 14:14

Harvard University kondigde afgelopen vrijdag weer nieuwe zogenaamde full-ride scholarships voor succesvolle middelbare scholieren uit low-income families. Deze beurzen zijn ook beschikbaar voor internationale studenten. Harvard is de afgelopen druk bezig geweest om te elite-probleem waar de universiteit mee worstelt op te lossen. Veel studenten, ondanks uitstekende studieresultaten, konden studeren aan Harvard niet bekostigen.

 

Het nieuwe beurzenprogramma, dat vorig jaar begon, geeft studenten de kans om naar Harvard te gaan zonder collgegeld te betalen en zonder dat zij een studentenlening hoeven af te sluiten. Per beurs zou de bijdrage tot maximaal $150,000 kunnen oplopen.  Veel studenten in Europa zijn niet op de hoogte dat deze beurzen ook open zijn voor hun aanmelding, meer informatie kan je hier vinden.

Heb je ervaringen met het beurzenprogramma van Harvard University? Laat dit dan aan ons weten, want het NWS is erg nieuwsgierig naar jouw verhaal. Stuur een email naar : pr@wereldwijdestudenten.nl

thumb_Harvard_club_veritas