Vertrek je (weer) naar het buitenland? Dutch Departure Drinks op 22 augustus! Met Kamerlid Paul van Meenen

Gepubliceerd op 01-08-2013 at 11:23

Op donderdagmiddag 22 augustus aanstaande zal in het Academiegebouw aan het Domplein in Utrecht, alweer voor de tweede maal, een bijzonder evenement plaatsvinden: de Dutch Departure Drinks. Alle Nederlandse buitenlandstudenten, zowel zij die na een zomerreces in Nederland weer teruggaan naar het buitenland als zij die op het punt staan voor het eerst te gaan vertrekken, zijn op deze middag van harte uitgenodigd met elkaar het glas te heffen op de opening van het internationale academische jaar. Inschrijven kan hier.

Dutch Departure Drinks 2012

Lousewies van der Laan en Alexander Rinnooy Kan bij Dutch Departure Drinks 2012

Tijdens de Dutch Departure Drinks kun je voor het eerst andere studenten ontmoeten waarmee je komend jaar in het buitenland zult studeren, of kun je ervaringen uitwisselen met oude vrienden die je al een tijd niet hebt gezien. Als gelijktijdig reünie- en netwerkmoment zijn de Departure Drinks ongeëvenaard.

In het traditionele openingsmoment zal o.a. voorzitter Ivar van Hasselt terugblikken op het afgelopen jaar en misschien alvast wat vooruit kijken naar wat volgt. Vervolgens zal het huidige bestuur haar taken officieel overdragen aan het nieuwe bestuur voor het jaar 2013-2014, dat onder de bezielende leiding zal staan van Jasper van Dijk (masterstudent in Oxford).

Daarnaast zal D66-Kamerlid Paul van Meenen ons toespreken over de rol van de politiek in het toegankelijk houden van een studie in het buitenland.

Graag willen we alle Nederlandse studenten die naar het buitenland vertrekken uitnodigen voor dit bijzondere (gratis) evenement. Bereid je voor op een Hollandsche borrel en (de voorlopig laatste) bitterballen, en trek en masse naar Utrecht voor voor de Dutch Departure Drinks op 22 augustus!

Omdat het aantal plaatsen beperkt is willen we jullie vragen je vooraf in te schrijven via dit formulier.

Dutch Departure Drinks – de belangrijkste informatie