Zaterdag 7 september: kom vertellen op de eerste NWS Scholierendag!

Gepubliceerd op 30-07-2013 at 13:02

Op zaterdag 7 september aanstaande organiseert NWS een informatiedag voor scholieren in Amsterdam. De dag is bedoeld voor scholieren die er nieuwsgierig naar zijn om meteen hun volledige bachelor in het buitenland te doen. Al jaren gaan de meeste Nederlandse studenten pas na hun bachelor naar het buitenland. NWS wil daar nu verandering in brengen en jij kan daar aan bijdragen!

Ten eerste kan je je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en andere scholieren die je kent tussen de 16 en 18 jaar vertellen over de dag. Zij zijn van harte welkom. Als ze willen komen, vraag hen dan een aanmeldingse-mail sturen naar voorlichting@wereldwijdestudenten.nl. Ze zullen dan uitgebreide informatie over de dag toegestuurd krijgen. We zouden je ook willen vragen om je oude decaan deze informatie toe te sturen, zodat we zoveel mogelijk scholieren van je oude school kunnen uitnodigen.

Ten tweede kan je zelf naar de dag komen om scholieren te vertellen over jouw buitenlandervaring. Er is niets waardevoller dan persoonlijke verhalen over hoe studeren in het buitenland er écht aan toe gaat. Het delen van die informatie is de kracht van NWS, en we willen deze tijdens de NWS Scholierendag zo goed mogelijk benutten. Als je interesse hebt om je komen, stuur dan ook een korte e-mail naar voorlichting@wereldwijdestudenten.nl en vermeld daarin waar en wat je hebt gestudeerd. Uiteraard gaan we na de dag met z’n allen borrelen op kosten van NWS – een leuk moment om andere geïnteresseerde NWS-leden en het bestuur te ontmoeten.

Wil jij jouw ervaringen met de nieuwe generatie buitenlandstudeerders delen? Meld je nu aan voor de NWS Scholierendag (voorlichting@wereldwijdestudenten.nl)!