Lezing Yvo de Boer 10 juni in Londen

Gepubliceerd op 06-06-2013 at 23:52

960294_629833230361329_2096323039_n

Lieve leden, ten midden van jullie tentamens bieden wij graag een welverdiende mogelijkheid voor ontspanning met een lezing van niemand minder dan Yvo de Boer!

Yvo de Boer werd op 10 Augustus 2006 door Secretaris-Generaal Kofi Annan benoemd tot Algemeen Secretaris van de United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC). Gedurende deze rol werd hij in 2009 door onze voormalige Hare Majesteit geridderd in de orde van Oranje Nassau! In 2010 verliet hij de VN om zich vervolgens bij KMPG aan te sluiten als wereldwijde ambassadeur en speciaal adviseur in Klimaatverandering en Duurzaamheid. Daarnaast is hij klimaatvoorzitter bij de World Economic Forum (WEF), en bestuurslid bij de World Business Council on Sustainable Development (WBCSD).

De lezing zal plaatsvinden op 10 Juni bij de Dutch Centre, 7 Austin Friars, London EC2N 2HA. Inloop is om 19:30 uur en we starten om 20:00 uur, stipt! Drankjes en aperatieven zullen uiteraard aanwezig zijn.

Plekken zijn uiteraard gratis, maar wel gelimiteerd! Gelieve daarom een gratis kaartje te bestellen via de volgende link http://nwspresenteertyvodeboer.eventbrite.com, aangezien de kans aanwezig is dat we niet iedereen binnen kunnen laten. Wij wensen jullie ongelooflijk veel sterkte met het wegen van de laatste tentamenloodjes, en hopen natuurlijk van harte zoveel mogelijk van jullie op 10 Juni te zien!