Solliciteer nu voor het NWS-bestuur 2013/2014!

Gepubliceerd op 17-05-2013 at 11:54

Heb jij ervaring met studeren in het buitenland? Lijkt het je leuk om actief te worden voor hét studentennetwerk van Nederlandse studenten in het buitenland? Wil jij deel uitmaken van een team ambitieuze studenten die zich inzetten om een wereldwijd netwerk aan te sturen, te vergroten en te enthousiasmeren? Ben je enthousiast en bedreven in het organiseren van workshops en evenementen in samenwerking met vooraanstaande commerciële en publieke partners? Heb jij ideeën over het bereiken van de media om NWS-activiteiten te promoten? Help je scholieren en studenten graag onderweg en verdedig je hun belangen op overtuigende en professionele wijze? Ben je ambitieus en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De aanmeldingsperiode voor bestuursfuncties in het academische jaar 2013/2014 is VERLENGD en sluit op 27 mei. De functie van voorzitter is reeds vervuld.

Het is zeer goed mogelijk om een bestuursfunctie bij NWS te vervullen terwijl je zelf in het buitenland verblijft. Meer informatie over de functies en aanmeldprocedure tref je hier aan: Functieomschrijvingen NWS Bestuur 2013-14