BCG organiseert op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei een business course in Londen

Gepubliceerd op 16-04-2013 at 17:12

Schrijf je in voor 22 april as!
The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op het behalen van concurrentievoordeel voor haar klanten. De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie.

De business course biedt Nederlandse studenten die in de UK studeren de mogelijkheid om gedurende twee dagen kennis te maken met het kantoor van BCG Amsterdam bij BCG in Londen.

Tijdens de business course krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de dagelijkse praktijk van The Boston Consulting Group. Je krijgt een actueel beeld van de dynamische praktijk van consulting, het unieke karakter van BCG en de rol die je als associate (starter) zou kunnen vervullen.

Na een korte training krijg je de gelegenheid om zelf te ervaren wat het werk van een consultant inhoudt. In een team ga je de strategie voor de Raad van Bestuur van een opdrachtgever formuleren. Concreet houdt dit in dat je je stem laat gelden in een brainstormsessie, bij hypothesevorming, deelneemt aan een caseteam-meeting en je bevindingen presenteert. BCG hecht grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. We zullen tijdens deze business course dan ook uitgebreid stilstaan bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je uiteraard onder leiding van ervaren BCG professionals.

De business course start op vrijdag rond 11.00 uur met een introductie over BCG, waarna er in teams gewerkt wordt aan een business case. We sluiten de business course af met een gezamenlijke lunch op zaterdagmiddag.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze business course, meld je dan aan door je CV en cijferlijsten van het VWO en WO up te loaden via deze link. Je hoort uiterlijk 23 april of je geselecteerd bent.

Voor vragen kan je contact opnemen met Claartje Groosjohan.

6404a6db-9