Meer weten over buitenlandstudie? Vraag het een wereldwijde student!

Gepubliceerd op 04-03-2013 at 16:46

Heb je alle folders, blogs, informatiepagina’s, en studiegidsen al gezien, maar toch nog vragen? Heb je gesproken met de international officer, tutoren, mentoren, en adviseurs van je opleiding, maar zijn er toch nog zaken onduidelijk? Wil je eigenlijk persoonlijke ervaringen horen van een Nederlandse psychologiestudent aan Cambridge University, of een Nederlandse rechtenstudent in New York? Dat kan via NWS! Registreer je voor het NWS-netwerk, zoek studenten die in het buitenland studeren (of hebben gestudeerd), en stuur ze een bericht!

airmail
De NWS-website heeft sindskort een nieuwe functie: geregistreerde NWS-leden kunnen andere gebruikers berichten sturen om zo meer te weten komen over een studie in het buitenland. Persoonlijke ervaringen van studenten in jouw studierichting in de stad van jouw keuze vind je nu eenmaal niet in studiegidsen. Maar wel bij NWS!

Als je nog geen lid bent van het NWS-netwerk, meld je dan op deze pagina kosteloos aan. Vervolgens kun je via de netwerkfunctie leden zoeken op naam, studierichting, studiestad, en land. Ook kun je via het overicht van studenten per stad op zoek naar een (oud-)student die jouw vragen kan beantwoorden.