Oproep: ervaringen gevraagd!

Gepubliceerd op 22-02-2013 at 18:04

NWS wil zich inzetten voor de terugkeer van een beurs voor Nederlanders die in het buitenland willen studeren. Sinds de Huygensbeurzen zijn afgeschaft is een cruciale ondersteuning voor buitenlandstudenten verdwenen. Er hebben ons verhalen bereikt van Nederlandse studenten die op buitenlandse universiteiten een toelating hadden, maar die dit vanwege financiële barrières niet konden verwezenlijken. NWS vindt dit eeuwig zonde en zet zich in om hier wat aan te veranderen!

Daarom zijn we op zoek naar ervaringsverhalen. Heb jij een buitenlandstudie moeten afslaan vanwege financiële problemen? Of ken je verhalen van anderen die vanwege dit probleem niet aan hun studie konden beginnen? Deze informatie is zeer waardevol! E-mail ons op bestuur@wereldwijdestudenten.nl met deze ervaringen. Ieder voorbeeld versterkt de argumentatie om een dergelijke beurs te heroverwegen!