Nieuwe NWS-clubs gezocht!

Gepubliceerd op 02-10-2012 at 13:03

Het netwerk van NWS is gebaseerd op lokale clubs die jou samen brengen met andere Nederlanders in je stad. Ondertussen hebben we al ruim 20 van deze lokale groepen die  natuurlijk allemaal een enthousiaste leider nodig hebben. Ben jij nog op zoek naar een leuke uitdaging tijdens je studietijd en lijkt het je leuk een leidende rol te spelen in het bij elkaar brengen van Nederlanders in jouw stad? Mail ons dan snel zodat we kunnen kijken of ook jij een lokale NWS-club kunt oprichten. Dit kan heel erg leuk zijn en hoeft helemaal geen tijdrovende activiteit te zijn. Met behulp van ons én ons nieuwe Handboek weet je precies hoe je Nederlandse studenten kunt benaderen en wanneer je welke activiteiten kunt organiseren. Dit kan variëren van een borrel in een lokale bar tot een lezing van een Nederlandse politicus in jouw stad. Ten eerste zul je veel nieuwe Nederlandse medestudenten ontmoeten en ten tweede kun je een hoop ervaring op doen. Klinkt dat interessant? Neem contact op met: b.joosten@wereldwijdestudenten.nl.