Eerste NWS Departure Drinks een groot succes

Gepubliceerd op 10-09-2012 at 12:56

Eind augustus organiseerde NWS in samenwerking met het Nuffic de eerste NWS Departure  Drinks. De zonovergoten tuin van het academiegebouw in Utrecht was het decor van motiverende speeches door Alexander Rinnooy Kan en Lousewies van der Laan en vele gesprekken tussen studenten, allen klaar om te vertrekken naar bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast was er de gelegenheid het oude bestuur onder leiding van Bas van Schaik te bedanken voor de bewezen diensten en het nieuwe bestuur te verwelkomen. De goede opkomst en sfeer maakten deze eerste NWS Departure Drinks tot een zeer groot succes. Het  bestuur is dan ook voornemens deze traditie voort te zetten en we hopen jullie dan ook in groten getale te mogen verwelkomen volgend jaar augustus.