NEWS zoekt voorzitter: meld je uiterlijk woensdag 18 april aan!

Gepubliceerd op 09-04-2012 at 19:07

Nieuw bestuur
Heb jij ervaring met studeren in het buitenland? Lijkt het je leuk om actief te worden voor hét studentennetwerk van Nederlandse studenten in het buitenland? Wil jij deel uitmaken van een team ambitieuze studenten die zich inzetten om een wereldwijd netwerk aan te sturen, te vergroten en te enthousiasmeren? Ben je enthousiast
en bedreven in het organiseren van workshops en evenementen in samenwerking met vooraanstaande commerciële en publieke partners? Heb jij ideeën over het
bereiken van de media om NEWS-activiteiten te promoten? Help je scholieren en studenten graag onderweg en verdedig je hun belangen op overtuigende en professionele wijze? Ben je ambitieus en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! De aanmeldingsperiode voor bestuursfuncties in het academische jaar 2012/2013 is nu geopend. Ben jij een geboren voorzitter? Meld je dan uiterlijk 18 april aan. Voor de andere 6 bestuursfuncties kunnen sollicitaties tot en met 29 april ingediend worden.

Interesse?

Elk van de functies wordt in dit PDF-document in meer detail beschreven. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de huidige voorzitter, Bas van Schaik: voorzitter@newstudent.nl