NEWS-feest in Oxford

Gepubliceerd op 20-03-2012 at 03:33


Het grootste feest van de grootste NEWS-club: iets waar je zeker bij moet zijn geweest. Bovendien is dit jaarlijkse evenement bekend onder de gehele studentenbevolking van Oxford, en zijn allen ook van harte welkom. Het feest dat dit jaar in Wolfson College plaatshad hadden was er ook weer getuige van dat dit een succesvolle formule is. Met – zoals traditie dat voorschrijft –een vaderlands thema, vaderlandse borrelhapjes, en vaderlands bier in overvloed lieten we de Engelsen zien hoe je een echt feest geeft!

De ongeveer tweehonderd gegadigden pasten maar net in de bar en op de dansvloer van het hypermoderne Wolfson College, en terwijl het binnen gezelliger werd onder hossende Oranjeklanten ging de buitenwereld schuil onder een witte mantel van sneeuw. In deze sprookjesachtige setting bleef het nog lang erg gezellig totdat het gezelschap in polonaise uiteen ging.

Wil je volgend jaar ook aanwezig zijn bij dit feest of wil je nog dit jaar in jouw studentenstad een geweldig evenement organiseren rond bijvoorbeeld Koninginnedag? Neem dan contact op met leden@newstudent.nl en wij bespreken graag de mogelijkheden, inclusief financiële ondersteuning