BCG Event voor NEWS-Leden in UK!

Gepubliceerd op 02-03-2012 at 14:21

The Boston Consulting Group Amsterdam organiseert op vrijdag 20 april een workshop en diner in Londen.

TheBoston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie.

Alle Nederlandse studenten die studeren in de UK hebben nu de mogelijkheid om gedurende een dag kennis te maken met BCG Amsterdam op het BCG kantoor in Londen waar men aan een case werkt.

Tijdens de case krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de dagelijkse praktijk van The Boston Consulting Group. Je krijgt een actueel beeld van de dynamische praktijk van consulting, het unieke karakter van BCG en de rol die je als associate (starter) zou kunnen vervullen.

Na een korte training krijg je de gelegenheid om zelf te ervaren wat het werk van een consultant inhoudt. In een team ga je de strategie voor de Raad van Bestuur van een opdrachtgever formuleren. Concreet houdt dit in dat je je stem laat gelden in een brainstormsessie, bij hypothesevorming, in een caseteam-meeting en een presentatie. Dit doe je uiteraard onder leiding van ervaren BCG professionals die je helpen een oplossing te vinden.

De dag zal om 13:00 uur starten met een introductie over BCG, waarna er in teams gewerkt wordt aan een business case. De dag zal afgesloten worden met een diner.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop, meld je dan aan door je CV, cijferlijsten van het VWO en WO up te loaden via deze link. Je hoort uiterlijk 13 april of je geselecteerd bent voor de workshop.

Dit is een advertorial die niet onder redactionele verantwoordheid van NEWS valt.