Enquête: contact met de overheid vanuit het buitenland

Gepubliceerd op 24-08-2011 at 14:55

Ook als je in het buitenland studeert zul je te maken hebben met het Nederlandse overheid, bijvoorbeeld om je studiefinanciering te regelen. De Rijksoverheid wil graag deze dienstverlening verbeteren en is benieuwd naar jouw wensen en behoeften. Laat dus nu weten hoe je jouw zaken met de Nederlandse overheid zou willen regelen door een korte enquête in te vullen. Ken je andere personen die tot de doelgroep behoren, stel hen dan ook op de hoogte van deze oproep!

Klik op onderstaande link om deel te nemen, dit kan tot uiterlijk 5 september. Je maakt bovendien kans op één van de vijf mooie cadeaupakketten met Nederlandse producten! www.sgbo.nl/onderzoek/DigiD/CH06/default.aspx

Onderzoek dienstverlening Nederlanders in het buitenland