Werving Nationale Denktank gestart

Gepubliceerd op 04-04-2011 at 19:37

De werving voor de Nationale DenkTank 2011 is gestart. De Nationale DenkTank is een stichting die elk jaar een DenkTank organiseert waarin ongeveer 20 master-studenten, pas afgestudeerden en promovendi uit diverse disciplines zich gezamenlijk buigen over een maatschappelijk probleem en praktische oplossingen hiervoor bedenken. Daarnaast vormen alle deelnemers aan de jaarlijkse DenkTank samen een groeiend DenkTank netwerk. Zo ontstaat een netwerk van zeer diverse mensen die zich blijvend met elkaar inzetten voor maatschappelijke verbetering.

De voorzitter van het Comité van Aanbeveling van NEWS, Alexander Rinnooy Kan, ondersteunt het project, zie dit filmpje. Ook heeft NEWS-lid Sanne de Vries vorig jaar meegedaan aan de Nationale DenkTank 2010.

Dit jaar gaat de DenkTank zich bezig houden met de vraag  “hoe moeten organisaties zich voorbereiden op het arbeidslandschap van morgen?”

De Nationale Denktank zoekt input van bèta’s, journalisten, bedrijfskundigen, filosofen, juristen, psychologen, economen – welke studierichting dan ook. Wil jij de CEO’s, ministers en andere maatschappelijke leiders van Nederland een spiegel kan voorhouden? Meld je dan aan voor de Nationale DenkTank 2011.

Aanmelden kan tot 15 mei. Kandidaten worden streng geselecteerd op basis van analytisch vermogen, een brede maatschappelijke interesse, bewezen initiatief, creativiteit en hun vermogen om buiten bestaande kaders te denken. Wij zijn er van overtuigd dat alle NEWS-leden dat kunnen, dus kijk op www.nationale-denktank.nl voor meer informatie!