Lunchen met Balkenende in Singapore

Gepubliceerd op 21-04-2011 at 09:13

Onlangs hadden enkele leden van NEWS Singapore het genoegen te lunchen met Professor Balkenende. Tijdens de lunch hadden de studenten de mogelijkheid hun ideeën over de rol van Europa en Nederland in de wereld te delen. Balkenende sprak ook over zijn ervaring als premier en gaf tips over de talenten die een goed politicus zijn, vereist.

Balkenende kwam op uitnodiging van de Lee Kuan Yew School of Public Policy een lezing geven met het thema “Europe’s major potential in the global village”. Daarbij behandelde hij Europa’s innovatieve economie en de stabiliteit van de euro, het belang van normen en waarden en de noodzaak global governance te heroverwegen. De gehele lezing is te zien op YouTube.

Gedurende zijn bezoek aan Singapore gaf hij niet alleen meerdere lezingen, ook sprak Balkenende met de Nederlandse zakengemeenschap in Singapore en met premier Lee Hsien Loong.