HUTAC Conferentie: Towards a Sustainable Future

Gepubliceerd op 25-03-2011 at 17:44

HUTAC (Huygens Talent Circle, het netwerk van studenten met een Huygens Scholarship) nodigt alle NEWS-leden uit voor de jaarlijkse HUTAC conferentie.

De conferentie vindt dit jaar plaats op 2 april in Amsterdam. Het thema van deze conferentie is: Towards a Sustainable Future. Deze conferentie is een prachtige kans om te netwerken, nieuwe mensen te ontmoeten uit heel de wereld, heerlijk te lunchen en een flinke smak kennis op te doen over duurzaamheid! Er zijn keynote speeches van voormalig minister Jacqueline Cramer, Jan Donner (voorzitter Raad van Bestuur van het Koninklijk Instituut voor de Tropen), Rutger Mohr (Managing director van Boston Consulting Group) en Paul Hohnen (Expert op het gebied van sustainable development).

De Huygens Talent Circle (HUTAC) is een zusterorganisatie van NEWS en vertegenwoordigt buitenlande studenten die in Nederland studeren. Meer informatie en aanmelding kan op de site van HUTAC.