Verdient Europa jouw talent?

Gepubliceerd op 12-01-2011 at 18:57


Word dan trainee bij de Europese Unie. Het traineeprogramma staat open voor academici, duurt 5 maanden en is betaald. De meeste traineeplekken zijn in Brussel, maar er zijn ook mogelijkheden in Den Haag of elders in Europa. Schrijf je nú in voor een traineeship!

Een traineeship is een uitgelezen kans om kennis te maken met het werk van de Europese instellingen. Als trainee krijg je de kans je te buigen over uiteenlopende onderwerpen. Van klimaatverandering tot onderwijs en van economische ontwikkeling tot buitenlands beleid. Dat doe je op hoog niveau, omringd door de bestuurlijke en ambtelijke top van Europa. Bovendien doe je internationale werkervaring op.

Wil je in oktober 2011 beginnen als trainee bij een van de Europese instellingen? Schrijf je dan nú in voor een traineeship bij de Europese Commissie (tot 31 januari). Oriënteer je ook eens op traineeships bij het Europees Parlement (tot 15 mei), het Europees Hof van Justitie (tot 1 mei), het Europees Economisch en Sociaal Comité (tot 1 april) en het Comité van de Regio’s (tot 31 maart).

Lees eerst meer informatie over het traineeship bij de Europese instellingen en onze tips om je kansen te vergroten op WerkenbijdeEU.nl.