Ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt nieuwe trainees

Gepubliceerd op 02-11-2010 at 11:54


Het ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt twee recent afgestudeerde juristen voor een traineeship (pilot) van twee jaar, namelijk één jurist met een master Europees recht en één jurist met een master Internationaal recht.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) is de spil in de communicatie tussen de Nederlandse regering en de regeringen van andere landen én internationale organisaties. Het ministerie coördineert het buitenlands beleid van de Nederlandse regering en voert dit uit. Naast het departement in Den Haag opereert het ministerie vanuit meer dan 150 ambassades, permanente vertegenwoordigingen en consulaten-generaal, verspreid over de wereld.

Kijk voor meer informatie op de vacaturepagina van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Deadline is 7 november!