Nieuwe NEWSclubs opgericht

Gepubliceerd op 28-10-2010 at 23:29


De laatste weken zijn er weer veel studenten begonnen met hun studie in het buitenland. Dit is ook goed te zien in het ledenaantal van NEWS, maar ook in het aantal NEWSclubs dat weer actief is om Nederlandse studenten in het buitenland bij elkaar te brengen. In de VS is de eerste succesvolle borrel van NEWS Washington al gehouden. Ook in New York wordt een NEWSclub met grote interesse opnieuw opgericht. In Uppsala (Zweden), is de eerste bijeenkomst tijdens Nederland-Zweden vast met veel plezier verlopen, zeker aangezien Nederland die avond Zweden van de mat speelde (4-1). Ook in Dublin (Ierland) staat een eerste borrel op het programma. Nog geen NEWSclub in jouw stad? Richt er ook een op! Mail NEWS bestuurslid Mathias Ploeg!