NEWS zoekt een Onderzoek Officer m/v

Gepubliceerd op 21-10-2010 at 23:29

Ook dit jaar voert NEWS een onderzoek uit onder haar 2000 leden. Nederlandse studenten in het buitenland worden niet vaak gehoord in het maatschappelijke debat in Nederland. Wat zijn hun motivaties om naar het buitenland te gaan, komen zij terug en tegen welke bureaucratische obstakels lopen zij aan? Via het NEWS onderzoek komen deze studenten aan het woord.

Eerdere onderzoeken van NEWS hebben veel Nederlandse media gehaald en hebben geleid tot kamervragen en wijzigingen van overheidsbeleid. Eerdere onderzoeken vindt je hier en hier.

Het onderzoek zal worden uitgevoerd in januari en februari 2011 met geplande publicatie een maart. Voorbereidingen beginnen in november en december. Wij zijn op zoek naar een Onderzoek Officer die kan assisteren en meedenken bij de ontwerp en uitvoering van het onderzoek en de leiding neemt bij het schrijven van het uiteindelijke rapport. Het werk is uitstekend te combineren met een (drukke) studie. Voor vragen, mail NEWS bestuurslid Ton van den Bremer.

Stuur je sollicitatie in de vorm van een korte paragraaf met je motivaties en waarom je geschikt bent naar bestuur@newstudent.nl. Stuur ook je CV mee. Deadline: 31 oktober.