NWS zoekt bestuurslid partners

Kom jij het NWS-bestuur versterken?

Als bestuurslid partners ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de acquisitie van voldoende financiële middelen om NWS haar uitgaven te financieren, maar daarnaast word je ook geacht deze opgedane relaties te overzien en te onderhouden. Dit betekent dat je je representatief moet kunnen opstellen tijdens kantoorbezoeken aan partners, op een enthousiaste manier NWS weet te verkopen aan het Nederlandse bedrijfsleven en zelfverzekerd contractonderhandelingen aan durft te gaan. Met deze contacten zorg je bovendien voor een aantal inspirerende workshops op ons jaarlijkse netwerk carrière-evenement, de NWS-dag!

Dus ben jij:

  • Outgoing
  • Pro-actief
  • Creatief
  • En weet je NWS te verkopen aan het Nederlandse bedrijfsleven?

Reageer dan uiterlijk voor 26 september via: sollicitatie@wereldwijdestudenten.nl

Het aantal uren dat benodigd is om een bestuursfunctie te vervullen varieert door het jaar heen, afhankelijk van de functie. Voorop staat dat iedere positie te combineren is met een fulltime studie, uiteraard ook in het buitenland. Om een goede invulling te geven aan een functie verwachten we dat je 5-10 uur per week nodig zult hebben. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met andere verplichtingen zoals tentamenperiodes. Dat betekent dat er tijdens het bestuursjaar weken kunnen zijn waarin je nauwelijks tijd besteedt aan NWS, terwijl je in drukke periodes (bijvoorbeeld voor de drie grote events) boven de 10 uur per week kunt uitkomen.