Nieuwe NWS-voorzitter 2019-2020 gezocht!

Ambitie om voorzitter van NWS te worden in 2019-2020? Solliciteer dan nu vóór 17 april (verlengd)!

Als voorzitter van NWS geef je leiding aan dé organisatie voor Nederlanders die in het buitenland studeren. Door het wekelijks voorzitten van vergaderingen, het coachen en ondersteunen van bestuursleden en het opstellen van het beleidsplan geef je strategisch richting aan het bestuursteam. Daarnaast ben je het gezicht van NWS naar buiten toe en voer je besprekingen met het Ministerie van Onderwijs, verschillende journalisten, DUO, Nuffic en veel andere stakeholders. Het staat bovendien erg goed op je CV om als parttime vrijwilliger voorzitter te zijn van het internationale bestuur van NWS! 

Belangrijk om te weten: 

  • Je hoeft geen eerdere ervaring met NWS te hebben om voor de voorzittersfunctie te solliciteren 
  • De functie is goed te combineren met een studie in het buitenland 
  • Je kunt in je sollicitatie ook meteen aangeven eventueel in andere bestuursfuncties geïnteresseerd te zijn 

 

Interesse in de voorzittersfunctie 2019-2020? 

Solliciteer dan nu voor de functie van voorzitter. Stuur vóór 17 april a.s. een cv met een korte motivatiebrief (max. één A4) naar sollicitatie@wereldwijdestudenten.nl. 

Geef in je brief aan dat je geïnteresseerd bent in de voorzittersfunctie. Binnen twee dagen sturen we je een ontvangstbevestiging. Interviews voor de functie van voorzitter zullen binnen 1-2 weken na de deadline gehouden worden. In je sollicitatie mag je je ook kandidaat stellen voor andere bestuursposities. 

Interesse in een andere bestuursfunctie? Kijk hier voor overige vacatures. Vragen voor de huidige voorzitter, of interesse in een Skype-gesprek om over de functie te spreken? Neem dan contact op met Marieke via voorzitter@wereldwijdestudenten.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij sollicitatie@wereldwijdestudenten.nl. We zien je aanmelding graag tegemoet!