NWS gaat weer bloggen!

Gepubliceerd op 10-10-2018 at 11:07

“Hoe is het om in Cambridge te studeren? Wat is een fresher’s fair? Wat is er zo bijzonder aan Schotland? Wat doet een NWS club nou precies…? “

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste NWS-blog op deze site verscheen (2017!) maar nu is het dan toch weer zover: NWS gaat weer bloggen!

Onder de rubriek “Blogs” zullen we de komende maanden weer verschillende blogs publiceren van studenten in het buitenland. Voor nu introduceren we graag onze eerste 2 bloggers: Kim van Daalen & Thomas Dalhuisen. Hieronder stellen ze zich aan jullie voor.

 

Mijn naam is Thomas Dalhuisen en ik woon in het mooie Edinburgh in Schotland. Ik ben nu in het vierde en laatste jaar van mijn studie biomedische wetenschappen aan de Univeristy of Edinburgh. Dit jaar ben ik de voorzitter van de NWS Edinburgh Dutch Society en ik zal de komende maanden gaan bloggen over mijn ervaringen in Schotland. Edinburgh is een geweldige stad om te studeren vol met historie en er zijn vele mogelijkheden om het prachtige Schotland te ontdekken.

 

Kim van Daalen is een eerstejaars PhD student in Global Health (Public Health & Primary Care) en Gates Scholar aan Cambridge University (VK). Haar grootste passies zijn Global Health en Climate Change action. Ze is al verschillende jaren actief (bestuurs)lid van de “International Federation of Medical Students’s Association”(IFMSA). Vorig jaar heeft zij haar MPhil Public Health afgerond, tevens aan Cambridge University. Kim is actief lid van de NWS-Cambridge club.  

Lijkt het je ook leuk om voor NWS te bloggen? Stuur dan snel een mailtje naar pr@wereldwijdestudenten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We verwelkomen je graag bij het blogger-team! Samen kunnen we dan bespreken welke mogelijkheden er zijn;  uiteraard is dit geheel vrijblijvend en op vrijwillige basis!Â